Elkészítés: A rózsaszirmokat mossuk meg és tegyük fel főni 3 dl vízzel. Alacsony hőfokon főzzük mindaddig, amíg a víz színe szép pirossá nem válik, a szirmok megpuhulnak, kifehérednek.
A tűzről levéve hozzáadjuk a zseléfix-szel és a kevés vízben feloldott zselatinnal, valamint citromlével elkevert cukrot, és olvadásig kevergetjük. Majd visszatesszük a tűzre, felforraljuk, alacsony hőfokon sűrűsödésig keverjük, hozzáadjuk a pár darab rózsaszirmot és a citromkarikákat. Folyamatosan kevergetve 5 percig együtt főzzük.
Üvegekbe töltjük, légmentesen lezárva, száraz dunsztba téve hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.