Lisztet átszitáljuk. A tojásokat szétválasztjuk, fehérjét pici sóval kemény habbá verjük, félretesszük. A sárgáját cukorral és vízzel habosra keverjük, majd az átszitált és szódabikarbónával elkevert lisztet apránként hozzáadjuk, jól elkeverjük, majd a fehérjehab felét jól elkeverjük. A maradékot lazán hozzáforgatjuk.
A tésztát egy 25x40 tepsi alakú kiolajozott kilisztezett tepsibe tesszük, és 180 fokon, tűpróbáig szép aranyszínűre sütjük, majd egy rácson kihűtjük.
A tejszínt felverjük, hozzáadjuk a tejfölt. A pudingot megfőzzük a tasakon található utasítás szerint. A margarint, a rumba áztatott mazsolát és a rumot hozzákeverjük, és hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, habosra keverjük, és rá halmozzuk a piskóta tetejére, elsimítjuk, majd megszórjuk tetejét cukrozott kakaóval. Bevonható csokoládéval is: azt majdnem hidegen tegyük a krém tetejére, majd vizes kézzel gyorsan el simítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.