Elkészítés: A margarint a sóval összedolgozzuk, a tojások sárgájával habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a reszelt sajtot és a főtt, áttört burgonyát, jól elkeverjük. A keményre vert tojásfehérjét és a lisztet apránként beledolgozzuk. Kikent, kenyérmorzsával meghintett formába töltjük, amit egy nagyobb, vízzel félig telt edénybe állítunk. A pudinggal telt edényt lefedjük, és kb. 1 órán keresztül gyöngyöző vízben megfőzzük.
Közben a káposztát - torzsa nélkül - felvágjuk vékony csíkokra, megsózzuk, állni hagyjuk fél órát. Kis olajon a vékonyra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a kicsavart káposztát, és kis lángon, kevergetve megdinszteljük kb. 30 perc alatt. Ekkor belerakjuk a köményt, a fehérbort és a cukrot, és addig keverem, amíg a cukor elolvad, és barna színt ad a káposztának.
A sajtfelfújtat a párolt káposztával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.