Elkészítés: A margarint a sóval összedolgozzuk, a tojások sárgájával habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a reszelt sajtot és a főtt, áttört burgonyát, jól elkeverjük. A keményre vert tojásfehérjét és a lisztet apránként beledolgozzuk. Kikent, kenyérmorzsával meghintett formába töltjük, amit egy nagyobb, vízzel félig telt edénybe állítunk. A pudinggal telt edényt lefedjük, és kb. 1 órán keresztül gyöngyöző vízben megfőzzük.
Közben a káposztát - torzsa nélkül - felvágjuk vékony csíkokra, megsózzuk, állni hagyjuk fél órát. Kis olajon a vékonyra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a kicsavart káposztát, és kis lángon, kevergetve megdinszteljük kb. 30 perc alatt. Ekkor belerakjuk a köményt, a fehérbort és a cukrot, és addig keverem, amíg a cukor elolvad, és barna színt ad a káposztának.
A sajtfelfújtat a párolt káposztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.