Elkészítés: A vöröshagymát apróra összevágjuk, majd az olajon megdinszteljük. A paradicsomot megmossuk, összevágjuk, hozzáadjuk.
A felolvadt rákot beletesszük, tovább dinszteljük. Egy pici citromlevet is lehet beletenni.
A tejfölt, a majonézt, az apróra vágott fokhagymát a krémsajttal összekeverjük. Pici sóval, fehérborssal fűszerezzük.
Az orsótésztát ételízesítős vízben kifőzzük, leszűrjük. Az egészet összekeverjük.
Ízlés szerint tehetünk még bele olívabogyót és fetasajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.