A sertéscombot körülbelül 1 centiméteres kockákra vágjuk, és beleforgatjuk ételízesítőbe. Amíg átveszi az ízét, addig összekockázzuk a sajtot is szintén kb. 1 centis kockára.
Ezután váltakozva - 1 hús, 1 sajt - hurkapálcikára húzzuk őket. A felszúrást hússal kezdjük és a pálca végén hússal fejezzük be.
Ezután kissé sűrűbb palacsintatésztát készítünk. A tejben elkeverjük a tojást, az olajat, a sót, majd hozzáadjuk a lisztet. Csomómentesre keverjük.
Tányérba annyi lisztet szórunk, amennyibe bele tudjuk forgatni a húspálcákat. Ezután a palacsintamasszába forgatjuk, picit lecsöpögtetjük, majd forró olajban kisütjük valamennyit.
Pirított burgonyát készítünk hozzá. Ehhez a krumplit héjában megfőzünk, majd hideg vízzel leöblítjük, leszedjük a héját. 1 cm-es kockákra vágjuk, és forró olajban átpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.