Elkészítés: A padlizsánt és a hagymát héjastól sós vízben puhára főzzük. Kikaparjuk a padlizsán belsejét, a lehéjazott hagymával áttörjük vagy
összeturmixoljuk.
A vajból és lisztből világos rántást készítünk, felöntjük a tejjel, és sűrűre főzzük. Ha kissé kihűlt, belekeverjük a padlizsánpürét, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a reszelt sajtot, a sonkát, egy
kevés borsot, sót és végül a tojások felvert habját.
Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk, beleöntjük a padlizsános masszát, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Melegen és hidegen egyaránt finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.