Elkészítés: A spárgát sós vízben megfőzzük (kb. 15 perc). Kivesszük a vízből, és a turmixgépbe tesszük. A forró vízbe helyezzük a paradicsomot, hogy a héja könnyen lejöjjön. A gépbe tesszük a hámozott paradicsomot, a tejfölt, a fokhagymát, a sajtkrémet, 3 dl főzővizet és a bort. Miután összeturmixoltuk a hozzávalókat, feltesszük a tűzre, és főzzük még 5-10 percig (minél tovább főzzük, annál kevésbé lesz fokhagymás íze). Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tálaláskor megszórjuk fenyőmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.