Elkészítés: Kevés vajon megpároltam 2 vöröshagymát és 3 újhagymát, hozzákevertem 4 evőkanál lisztet, és jól átkevertem az egészet. Hozzáadtam 3-4 dl vizet, és egy habverővel megkíséreltem felkeverni az edény aljára tapadt liszt-darabokat. Sikerült is. Lassan hozzáöntöttem még vagy 5 pohár (összesen 1 liter) vizet, majd beledobáltam 2 erőleves kockát, 3 répát, 1 zellert, 2 fehérrépát és 3 krumplit (ezeket kockára vágtam) és 20-25 perc alatt mindent puhára főztem. Megfűszereztem (kakukkfűvel, tárkonnyal, sóval, borssal, ételízesítővel, őrölt babérlevéllel, és petrezselyemmel), és óvatosan hozzákevertem egy nagy doboz (0,5 l) tejfölt, végül hagytam az egészet egyet rottyanni a gázon. Közben lereszeltem egy csomó sajtot, és marokszám szórtam a levesbe. Jól összekevertem, megvártam, amíg a sajt elfolyósodik, majd tányérba mertem, megszórtam apróra vágott pirítós-kockákkal és tálaltam.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.