Elkészítés: A lisztet a cukorral, a sóval, a vajjal, a tojássárgájával és a tejföllel tésztává gyúrjuk, és letakarva 30 percre hűtőbe tesszük.
A sütőformát kivajazzuk, a tésztát lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk. Kibéleljük vele a formát, és az oldalán körben felhúzzuk. Villával beszurkáljuk a tésztát, lefedjük sütőpapírral, sütőbabot szórunk rá, majd 225 fokon 15 percig elősütjük. Eltávolítjuk a babot meg a papírt, és a tortalapot hűlni hagyjuk.
A sárgabarackot kimagozzuk, és 1 evőkanál cukorral annyi vízben, amennyi ellepi, 3 percig főzzük. A marcipánt apróra vágjuk, a sárgabaracklekvárral és a darált mandulával pürésítjük, és megkenjük vele a lapot. Az egész mandulát megpirítjuk, a tortát kirakjuk a sárgabarackkal. A sárgabarackléből és a zselatinporból mázat készítünk, és a barackra öntjük, végül rászórjuk a mandulát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.