Elkészítés: A felhevített olajon vagy vajon a cukrot világosbarnára pirítjuk, hozzáadjuk a lisztet. és folyamatosan keverve rántást készítünk, majd kb. 1 l hideg vízzel felengedjük. Ízesítjük a húsleveskockával, borssal, babérlevéllel, citromlével. Közben 3 teáskanál tejfölt 1 teáskanál mustárral simára keverünk, kevés hideg vízzel hígítjuk, majd 3-4 evőkanál forró levessel /hőkiegyenlítés/ ismét jól átkeverjük, és a forrásban lévő leveshez adjuk.
A tojásokat beleütjük, azonnal megkeverjük, így a fehérje szálassá
válik. Alacsony hőfokon 3-4 percig forraljuk, szükség esetén utánízesítjük. A leves enyhén édeskés és kellemesen citromos ízű legyen.
Tálaláskor adjunk mellé kis tálkában tejfölt, mustárt, citromgerezdet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.