Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon lassan megdinszteljük, közben rádobjuk a babérleveleket is. (Amennyiben szükséges, kevés vizet öntünk alá, nehogy megégjen a hagyma.) Ha a hagyma már üveges, akkor a kockákra vágott krumplit is beletesszük a lábosba, ezt is jól átpirítjuk, miközben hozzáadjuk a többi fűszert és a karikákra vágott kolbászt, a zúzott fokhagymákat és két evőkanál tejfölt. Ha már jól átpirult minden, felöntjük annyi vízzel, hogy jó leveses legyen. Amikor a krumpli kellőképpen puha, hozzáadjuk a maradék tejfölt. Egy pohárba egyenként leütjük a tojásokat, és onnan öntjük bele a forró levesbe. 5-6 percig rotyogtatjuk még a levest, ezalatt a tojások megfőnek. Tálaláskor lehet bele tenni még egy kevés ecetet, aki kedveli a savanyúbb ízeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.