Elkészítés: A kifliburgonyát alapos sikálást követően 1 óra alatt 180 fokos sütőben megsütöttem. Ha marad előző napról héjában főtt vagy sült krumpli, ehhez a fogáshoz tökéletesen felhasználható. A sárgarépát meghámoztam, 1 cm-esre karikáztam. A gombákat kíméletesen megtisztítottam, félbevágtam. A kelbimbó külső leveleit, szárvégeit eltávolítottam. A krumplit meghámoztam, a sárgarépával megegyező méretűre karikáztam. A fűszernövényeket felaprítottam.
A zöldséglevest felforraltam, a kelbimbókat 5 percre beledobtam. A még roppanósan kemény zöldségféléket azonnal jeges vízzel töltött tálba szedtem, hogy színük megmaradjon. A sárgarépákkal hasonlóan jártam el.
Egy nagyobb serpenyőben felolvasztottam a vajat és az olajat. E kettő keveréke biztosítja, hogy egyik sem hevül túl, és csodás ízeket csalogatnak elő a zöldségfélékből. A már forró zsiradékra dobtam a fűszernövényeket, hogy illóolaj-tartalmuk gyorsan felszabaduljon, majd hozzáadtam a gombát. Enyhén sóztam, borsoztam. 3-4 perc alatt enyhén megpirítottam. Ezt követték az elősütött, illetve blansírozott zöldségek, majd 2 evőkanállal a zöldséglevesből is tettem hozzá. További 4-5 perc alatt átpirítottam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.