Elkészítés: A kifliburgonyát alapos sikálást követően 1 óra alatt 180 fokos sütőben megsütöttem. Ha marad előző napról héjában főtt vagy sült krumpli, ehhez a fogáshoz tökéletesen felhasználható. A sárgarépát meghámoztam, 1 cm-esre karikáztam. A gombákat kíméletesen megtisztítottam, félbevágtam. A kelbimbó külső leveleit, szárvégeit eltávolítottam. A krumplit meghámoztam, a sárgarépával megegyező méretűre karikáztam. A fűszernövényeket felaprítottam.
A zöldséglevest felforraltam, a kelbimbókat 5 percre beledobtam. A még roppanósan kemény zöldségféléket azonnal jeges vízzel töltött tálba szedtem, hogy színük megmaradjon. A sárgarépákkal hasonlóan jártam el.
Egy nagyobb serpenyőben felolvasztottam a vajat és az olajat. E kettő keveréke biztosítja, hogy egyik sem hevül túl, és csodás ízeket csalogatnak elő a zöldségfélékből. A már forró zsiradékra dobtam a fűszernövényeket, hogy illóolaj-tartalmuk gyorsan felszabaduljon, majd hozzáadtam a gombát. Enyhén sóztam, borsoztam. 3-4 perc alatt enyhén megpirítottam. Ezt követték az elősütött, illetve blansírozott zöldségek, majd 2 evőkanállal a zöldséglevesből is tettem hozzá. További 4-5 perc alatt átpirítottam.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.