A burgonyát megmossuk, majd héjában félpuhára főzzük. Ezután meghámozzuk, aztán nagyobb darabokra vágjuk.
Megtisztítjuk, aztán felkarikázzuk az újhagymát, a zöldjét pedig félre tesszük. Ezután felforrósított olajon, vagy vajon megfonnyasztjuk az újhagyma fehér részét.
Ha elkészültünk, hozzáadjuk a burgonyát, és aranyszínűre pirítjuk, majd a falatnyi darabokra vágott császárhúst is hozzáforgatjuk. Mindezt addig pirítjuk, míg az egész jó ropogós nem lesz. Végül sózzuk, borsozzuk, és a félretett újhagymazölddel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.