Elkészítés: A hússzeleteket vékonyra kiverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a vajon mindkét oldalukon rózsaszínűre sütjük. Tepsibe egymás mellé fektetjük a hússzeleteket. A visszamaradt vajbabeleöntjük a még fagyott kelbimbót, megsózzuk, és kis lángon puhára pároljuk. Inkább rázogassuk, mint keverjük, nehogy szétessenek. Ha megpárolódott a kelbimbó, kissé hűlni hagyjuk, aztán a szemeket nagyságuktól függően 2-4 részre vágjuk, visszatesszük a párolóedénybe. Ráöntjük a felvert tojásokat, lágy rántottának megsütjük. A kelbimbós rántottát a hússzeletekre adagoljuk, reszelt sajttal megszórjuk, és forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. Sült burgonyával, rizzsel, burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.