Elkészítés: A kicsontozott karajt szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, picit besózzuk, majd forró olajban mindkét oldalát hirtelen kisütjük. Ha kész, sorban lerakjuk egy kikent tűzálló tálba, és nyakonöntjük az alábbi mártással: a visszamaradt olajhoz hozzáadjuk a vajat, a szeletekre vágott gombát és a csíkokra vágott sonkát. Meghintjük a keményítővel, összekeverjük és megpirítjuk. Majd felöntjük a tej és tejföl keverékével, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Felforraljuk, meglocsoljuk vele a húst. Letakarva sütjük 40-45 percet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.