Elkészítés: A karajt sózom, borsozom, meghintem őrölt szegfűborssal, pecsenyefűszerrel. A hagymát megtisztítom, lereszelem, a fokhagymagerezdeket fokhagymaprésen átnyomom. A reszelt hagymát kevés olajon megpárolom, félreteszem.
A hússzeleteket a többi olajban hirtelen pirosra sütöm. Ezután minden hússzeletet kiveszek az olajból, mindegyikre teszek kevés zúzott fokhagymát, és elosztom rajtuk a párolt hagymát. Két karajszeletet a fokhagymás, hagymás felével összefordítok, az így kapott szendvicsek mindkét oldalát megkenem kevés Piros Arannyal.
A lisztből 1 tojással, a vajjal, a tejföllel és sóval rugalmas tésztát gyúrok. 30-40 percig pihentetem, majd 2-3 milliméter vastagra kinyújtom.
A kinyújtott tésztát olyan lapokra vágom, hogy 1-1 dupla szelet karajt bele lehessen csomagolni. A tésztát megkenem tojással, ráhelyezem a húst, ráhajtom a tészta másik felét. Kívül is megkenem tojással, sütőben 170-180 fokon szép pirosra sütöm.
Párolt zöldséggel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.