Előkészítés:
Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és betekerjük a szalonnaszeletekkel. Fogvájóval megtűzzük. A hagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:
Felforrósítjuk a vajat, és körös-körül megsütjük benne a húst. Ráöntjük a fehérbort, és puhára pároljuk a húst. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a hagymát. Felöntjük a húslevessel, felforraljuk, majd kis lángon forralva belekeverjük a mustárt. Levesszük a tűzről, és a tejfölt is belekeverjük. Egész borssal fűszerezzük. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, lecsepegtetjük. A húst felszeleteljük, a tésztával és a mártással kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.