Előkészítés:
Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és betekerjük a szalonnaszeletekkel. Fogvájóval megtűzzük. A hagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:
Felforrósítjuk a vajat, és körös-körül megsütjük benne a húst. Ráöntjük a fehérbort, és puhára pároljuk a húst. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a hagymát. Felöntjük a húslevessel, felforraljuk, majd kis lángon forralva belekeverjük a mustárt. Levesszük a tűzről, és a tejfölt is belekeverjük. Egész borssal fűszerezzük. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, lecsepegtetjük. A húst felszeleteljük, a tésztával és a mártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.