Elkészítés: A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk. A fafülgombát langyos vízbe áztatjuk 20 percre, eközben kevés olajjal, a fokhagymával és a fehérborral páclevet készítünk, ebbe keverjük a húst. A 20 perc leteltével a húst forró olajban 6-7 perc alatt megsütjük, kiszedjük, melegen tartjuk. A visszamaradt olajhoz pótlást öntünk, füstölésig forrósítjuk, majd belekeverjük a zöldhagymát, bambuszrügyet és a kétféle paprikát, végül a levétől kinyomkodott gombát, és kevergetve átpirítjuk. Visszarakjuk a húst, összesütjük, eldolgozzuk a paradicsompürével és az apróra vágott chilipaprikával. Ráöntjük a maradék páclevet, kiforraljuk, megszórjuk kevés keményítővel, és zselésre sűrítjük. Rizzsel vagy metélttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.