A hússzeleteket laposra klopfoljuk, majd sóval, borssal bedörzsöljük, és lisztben megforgatjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat és az olajat, majd a hússzeletek mindkét oldalát nagyjából 4-4 percig elősütjük benne.
A maradék zsiradékot felöntjük borral, és annyi húsleves-alaplével, hogy mártás sűrűségű legyen. Beledobjuk felkockázott paprikát, enyhén megpároljuk (1-2 percig), majd a hússzeleteket visszarakjuk, lefedjük és melegen tartjuk.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük, tálra rakva leöntjük a mártás egy részével, majd rátesszük a hússzeleteket és a maradék mártást. Végül tépett bazsalikomlevéllel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.