A karajszeleteket megmossuk és egy kicsit kiklopfoljuk, majd mindegyik oldalát, sózzuk, borsozzuk.
A lisztbe beleforgatjuk a hússzeleteket és kevés olajon mindkét oldalát elősütjük.
A kockára vágott hagymát üvegesre pirítjuk a megmaradt olajon, majd rátesszük a már feldarabolt paprikát és paradicsomot. Ételízesítővel és fűszerpaprikával ízesítjük.
Amikor már félig megpuhult a paprika és a paradicsom, akkor ráhelyezzük az elősütött hússzeleteket és felöntjük vízzel (annyira, hogy jól ellepje a hússzeleteket).
Alacsony hőfokon, fedő alatt addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Tálalhatjuk rizzsel, tésztával, tarhonyával, galuskával, de akár kockára vágott burgonyával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.