A húst szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, liszbe forgatjuk. Serpenyőben megforrósított olajon mindkét oldalát 2-2 perc alatt pirosra sütjük, majd lefedve félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprított vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával, felengedjük 2 dl vízzel, rászeljük a zöldpaprikát és a paradicsomot, és hozzáadjuk a zöldbabot. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Ha kell, sózzuk, borsozzuk, majd 15 perc alatt puhára pároljuk.
A tejfölt a maradék liszttel simára keverjük, a zöldbabra öntjük, felforraljuk, beletesszük a húst, és 1 perc alatt összeforraljuk. Galuskával vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.