Elkészítés: 1. Egy edényben összetörjük a fetát villával, hozzáadjuk a tojást, a felaprított petrezselymet, kaprot és mentát.
2. A rétestésztát nedves konyharuhával letakarjuk, hogy ne száradjon ki. Egy réteget használunk egyszerre: felvágjuk 13 cm széles csíkokra, és olajjal megkenve egymásra helyezzük őket, négyzetekre vágjuk. 1-1 kanál fetakrémet teszünk csíkban a szélére, az oldalait felhajtjuk, majd a tésztát feltekerjük.
3. 5-6 percig sütjük forró olajban - vagy 8-10 percig forró sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.