Elkészítés: 1. Egy edényben összetörjük a fetát villával, hozzáadjuk a tojást, a felaprított petrezselymet, kaprot és mentát.
2. A rétestésztát nedves konyharuhával letakarjuk, hogy ne száradjon ki. Egy réteget használunk egyszerre: felvágjuk 13 cm széles csíkokra, és olajjal megkenve egymásra helyezzük őket, négyzetekre vágjuk. 1-1 kanál fetakrémet teszünk csíkban a szélére, az oldalait felhajtjuk, majd a tésztát feltekerjük.
3. 5-6 percig sütjük forró olajban - vagy 8-10 percig forró sütőben.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.