Elkészítés: A sonkát vastag csíkokra vágjuk. A tojást kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. Kikeverjük a lisztet és a tojás sárgáját annyi tejjel, hogy sűrű tésztát kapjunk. Sózzuk és belekeverjük a fehérjéből vert habot. Belemártjuk a sonkacsíkokat a tésztába, és forró bő olajban kisütjük. Az olajból kivesszük, és szalvétára tesszük, hogy a felesleges olajat felitassuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 205 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.