Elkészítés: Az előnyújtott leveles tésztát vágjuk fel kb. 2 cm-es csíkokra, majd a zsírral vékonyan megkent rolóformákra tekerjük fel.
Kenjük le vékonyan tojással, helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire állítva, egymástól távolabb. Sütés közben a tészta kicsit összecsúszik, így majd vastagabb rolót kapunk. Helyezzük előmelegített sütőbe, és 170 fokon süssük pár perc alatt szép pirosra. A sütőből kivéve még forrón húzzuk le óvatosan a formáról, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A sonkakrémhez a sonkát és a hagymát vágjuk fel kisebb darabokra, adjuk hozzá a mustárt, 2 evőkanál tejfölt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és turmixoljuk össze, hogy jó krémes legyen (a maradék tejfölt, csak akkor adjuk hozzá, ha szükséges).
A tojáskrémhez a főtt tojásokat és az újhagymát vágjuk fel kisebb darabokra, adjuk hozzá a mustárt, a tejfölt, a citromlevet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd turmixoljuk össze, keverjünk hozzá annyi zsemlemorzsát, hogy jó krémes legyen.
Tálalás előtt töltsük meg a ropogósra sült rolókat a sonkakrémmel és a tojáskrémmel, majd úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.