Elkészítés: A tésztához valókat én kenyérsütőgépbe tettem, és ott kelesztettem.
Ha kész a kelt tészta, 2 gombócot formázok belőle. Köralakúra nyújtom, kb. 2-3 mm vékonyra. Az egyik lapot tepsibe teszem.
A töltelék alapanyagait összekeverem ízlés szerint, majd a tésztára kenem, s ráteszem a másik körré kinyújtott tésztát. Közepét benyomom pogácsaszaggatóval, de csak annyira, hogy a nyoma ott legyen. Lekenem tojással, megszórom magokkal, bevagdosom kb. 12-16 cikkbe, majd mindegyik cikken kettőt-hármat tekerek. Úgy néz ki, mint a napraforgó.
Előmelegített sütőben aranybarnára megsütöm kb. 30 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.