Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A spárgát megmossuk, ha kell, hámozzuk, végeit levágjuk. A spárgasípokat kb. 3 cm-es darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A sonkát nem túl vékony csíkokra vágjuk. A zsályát leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olívaolajat a vajjal, és kevergetve kb. 5 percig pároljuk benne a spárgát. Hozzáadjuk a sonkát, a hagymát, a zsályát, a citrom levét, és kb. 1 percig pirítjuk. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, és a spárgához keverjük. A tésztát megszórjuk a parmezán sajttal, és tálaljuk.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 646 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.