Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A spárgát megmossuk, ha kell, hámozzuk, végeit levágjuk. A spárgasípokat kb. 3 cm-es darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A sonkát nem túl vékony csíkokra vágjuk. A zsályát leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olívaolajat a vajjal, és kevergetve kb. 5 percig pároljuk benne a spárgát. Hozzáadjuk a sonkát, a hagymát, a zsályát, a citrom levét, és kb. 1 percig pirítjuk. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, és a spárgához keverjük. A tésztát megszórjuk a parmezán sajttal, és tálaljuk.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 646 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.