Elkészítés: A burgonyát sós vízben héjában félkeményre főzzük, majd kihűtjük, meghámozzuk és felszeleteljük.
A megtisztított hagymákat felkarikázzuk, a sonkát vékony szeletekre vágjuk. A tejfölt összekeverjük a tejjel, a tojással, a reszelt tormával, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Egy sütőformát olajjal kikenünk, s váltakozva rétegezzük bele a burgonyát, a sonkát és a hagymát. Az utolsó réteg burgonya legyen. Erre öntjük rá a tormás tejfölt.
Közepes hőfokúra előmelegített sütőben kb. fél óráig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.