A rizst főzzük meg a csomagolásán található utasításnak megfelelően. A kelkáposztának vegyük le a nagyobb leveleit. Főzzük őket sós vízben 7-8 percig, majd öblítsük le hideg vízzel, és csepegtessük le.
Forrósítsunk fel 2 ek zsírt, és pirítsuk meg rajta a felaprított hagymát, valamint a felkockázott szalonnát és sonkát. Adjuk hozzá a rizst és az összezúzott fokhagymát. Melegítsük össze, sózzuk és borsozzuk meg, majd keverjük hozzá a tojást.
Töltsük meg a leveleket a töltelékkel, hajtsuk be két oldalukat, majd tekerjük fel őket. A maradék zsírral kenjünk ki egy tűzálló formát, fektessük bele a tekercseket, és süssük őket 180 fokon kb. 45 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.