Elkészítés: Sózzuk, borsozzuk a csülköt, fél napig állni hagyjuk.
Egy tepsibe a felaprított hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot belehalmozzuk, ráültetjük a csülköt, rátesszük a zsiradékot, lelocsoljuk sörrel, lefedjük, majd 170 Celsius-fokos sütőben lassan sütjük.
Amikor megpuhult a csülök, de még nem pirult meg, hozzátesszük a gyöngyhagymát, a savanyú káposztát és a kockára vágott bacont, és készre sütjük.
A burgonyát héjában megfőzzük, majd fóliába csavarjuk. A tehéntúrót, a juhtúrót, a joghurtot, a petrezselyem zöldjét és a bazsalikomot összekeverjük. A fóliás burgonyát megnyitjuk és megtöltjük a túrótöltelékkel. 15 percre betoljuk a sütőbe, majd a csülök mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.