Elkészítés: Az olívaolajat egy serpenyőbe felhevítem, hozzáadom a félbevágott újburgonyát és a félbe, majd szeletekre vágott hagymát. 4-5 percig pirítom, míg a hagyma üveges lesz. Beleteszem a csíkokra vágott zöldpaprikát, a chiliport és a mustárt, és további 2-3 percig pirítom az alapanyagokat. A húslevest kikeverem a paradicsompürével, és ráöntöm a burgonyára. Addig főzöm, míg a burgonya megpuhul (kb. 25 perc). Sóval és borsal ízesítem. Tálaláskor friss petrezselyemmel megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.