Elkészítése: Mossuk meg a zöld spárgát. A fehéret teljesen, a zöldet csak az alsó harmadáig hámozzuk meg. A végeket vágjuk le, majd takarjuk le az összes spárgát egy nedves konyharuhával. A gombát forrázzuk le 0,75 dl vízzel, és kb. 30 percig hagyjuk állni. A hagymát és a fokhagymát tisztítsuk meg, majd a hagymát kis kockákra vágjuk, a fokhagymát pedig összepréseljük. Mindkettőt pirítsuk üvegesre 1 dkg vajon. Csöpögtessük le a gombát, kockázzuk fel, és öntsük a megmaradt vízzel együtt a hagymára. Magasabb lángon főzzük addig, amíg a víz elpárolog, majd hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, keverjük a maradék puha vajhoz a finomra vágott petrezselyemmel együtt. Sóval és borssal ízesítsük. A vörös lencsét bő, forrásban lévő vízben kb. 7 perc alatt főzzük puhára, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. A koriandermagokat törjük össze mozsárban, a borókabogyókat vágjuk finomra, azután az egészet keverjük el a citromlével, az olajjal és a mustárral. Sóval, borssal és cukorral ízesítsük, majd aprítsuk fel a snidlinget, és keverjük hozzá. Olvasszunk fel 2 dkg vajat, szórjuk bele a lisztet, és pirítsuk aranyszínűre. Öntsünk hozzá 1/4 liter hideg vizet folytonos keverés mellett, majd főzzük fel az egészet. A tojássárgákat keverjük el a citromlé felével, és adjuk a szószhoz. Vegyük le az edényt a tűzről. A maradék vajat vágjuk kisebb darabokra, és szórjuk a szószba, hogy ott felolvadjanak. A szószt sóval, cayenne borssal, Worchester-szósszal, a maradék citromlével és a citromhéjjal ízesítsük. Tartsuk melegen. A sertésszeleteket öblítsük le, és miután lecsepegtettük, nyomkodjuk kicsit szét. Forró olajban, közepes lángon kb. 10 perc alatt mindkét oldalán süssük meg a szeleteket. A fehér spárgát forró, sós vízben 8, a zöld spárgát 4 percig pároljuk, majd öntsük le róla a vizet. A húst sózzuk és borsozzuk. A zsázsát vágjuk le a tövéről, és a lecsipkedett turbolyalevelekkel összekeverve szórjuk vastagon a hússzeletekre. A spárgát és a húst a három különböző mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.