Előkészítés: A parajpürét hagyjuk kiengedni. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: A forró margarinban felforrósítjuk a parajpürét, és sóval, borssal, a fokhagymával ízesítjük. A parajpürét tűzálló tálba öntjük. Merőkanállal négy mélyedést nyomunk bele. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Felforralunk fél liter vizet az ecettel, sóval ízesítjük, és beleütjük a tojásokat. Három percig főzzük (ez az un. bevert vagy buggyantott tojás), majd hideg vízzel leöblítjük, és a mélyedésekbe a parajra tesszük. A reszelt sajt felét összekeverjük a joghurttal, és a tojásokra öntjük. Tetejét megszórjuk a maradék sajttal, és a sütőben vagy grillsütőben 3-5 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.