Előkészítés: A parajpürét hagyjuk kiengedni. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: A forró margarinban felforrósítjuk a parajpürét, és sóval, borssal, a fokhagymával ízesítjük. A parajpürét tűzálló tálba öntjük. Merőkanállal négy mélyedést nyomunk bele. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Felforralunk fél liter vizet az ecettel, sóval ízesítjük, és beleütjük a tojásokat. Három percig főzzük (ez az un. bevert vagy buggyantott tojás), majd hideg vízzel leöblítjük, és a mélyedésekbe a parajra tesszük. A reszelt sajt felét összekeverjük a joghurttal, és a tojásokra öntjük. Tetejét megszórjuk a maradék sajttal, és a sütőben vagy grillsütőben 3-5 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.