Elkészítés: A hagymát, a paprikát és a gombát felszeletelem, a fokhagymát aprítom, a paradicsomot nyolcadolom. A hagymazöldet félreteszem, a spenótot felvagdalom.
Egy nyél nélküli serpenyőben az olajon megdinsztelem a hagymát. Hozzáteszem a zöldségeket, fűszerezem. Időnként megkeverem. Közben a tojást a tejjel felverem, fűszerezem, a zöldségekre öntöm.
A sajtot lereszelem, a rántottára szórom. 10 perc elteltével rászórom az újhagyma zöldjét, s a serpenyőt beteszem a 200 C fokra előmelegített sütőbe, grill fokozaton még 10 percig sütöm.
Kakukkfűvel és oreganóval meghintve, kenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.