Elkészítés: A csirkemelleket hosszában félbevágjuk, majd bedörzsöljük őket az oregánóval, a bazsalikommal, a cayenne borssal és a sóval. Hűtőbe rakjuk kb. 1 órára. A spenótleveleket alaposan megmossuk, a szárakat letördeljük róla. Forrásban lévő vízbe dobjuk, majd mikor megfőtt, leszűrjük. Mikor kihűlt, apróra vágjuk, vagy turmixgépben összeturmixoljuk. Serpenyőben olívaolajat hevítünk, az apróra vágott fokhagymát megfuttatjuk, rádobjuk az a spenótot, megsózzuk, borsozzuk, majd kb. 2 percig pirítjuk. A csirkemellekre felhevített serpenyőben kérget sütünk kb. 1 perc alatt, majd egy kivajazott hőálló tálba rakjuk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A pármai sonkát rárakjuk a húsra, majd a spenótot rétegezünk a tetejére. A kecskesajtot ráreszeljük, és kb. 20 perc alatt készre sütjük. Párolt basmati rizs illik hozzá, de én gnocchival és friss salátával szeretem a legjobban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.