Elkészítés: A palacsintához a lisztet tálba szitáljuk, sózzuk, beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk az olajat és annyi ásványvizet, amellyel csomómentesre keverhetjük. Beletesszük a spenótpürét, a spenótlevelet, ízesítjük szerecsendióval, jól összekeverjük, felhígítjuk az ásványvízzel, legalább 30 percig pihentetjük, majd a szokásos módon kisütjük. Ebből a mennyiségből 10-11 db normál nagyságú
palacsintát süthetünk.
A töltelékhez a ricottát és a mascarponét sózzuk, ízesítjük és jól összedolgozzuk. A kisütött palacsintákat megtöltjük a krémmel, feltekerjük.
Tűzálló tálba téve tetejét tejföllel megkenjük, ráreszeljük a füstölt sajtot, kb. 5 percig 190°C-on, a sajt olvadásáig sütjük, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.