Elkészítés: Cseppents egy apró csepp olajat egy papírtörlőre, és ezzel jól töröld át a tepsit, hogy ne ragadjon le nagyon a sült alma. Vágd ketté az almát, csumázd ki, majd szeleteld fel, szórd be a tepsi aljába. Tépj egy alufóliát (én olyan hosszút szoktam, mint amilyen széles), majd terítsd el az asztalon. Szórj rá egy kis fahéjat és egy kis szegfűszeget. Vetkőztesd le a banánokat, majd rakd rá a fahéj-szegfűszeg ágyra. Csomagold be az alufóliával a banánt, majd tedd rá az almára. Úgy szoktam rátenni, hogy a szélei lefele legyenek befordítva, így ha egy kis leve távozik, akkor az az almára csurog majd. Rakd be sütni a sütőbe kb. 20 percre közepes lángon. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.