A halat besózom, szórok rá fekete borsot, majoránnát, sülthal fűszerkeveréket, aprított fokhagymát, s vágok rá chili paprikát. Locsolok rá olívaolajat, facsarok rá citromot, teszek rá vajdarabkákat. Beteszem a hűtőszekrénybe.
A spárgák végeit levágom, megpucolom, sós, cukros vízben előfőzöm a borsóval. A batátát megpucolom, kockára vágom.
Egy serpenyőbe rakom a batátát, sózom, borsozom, locsolok rá olajat. Berakom a 180 fokra előmelegített sütőbe. 30 perc után. mellérakom a spárgákat,átkapcsolok grill fokozatra (200 fok), s még 10 percig sütöm.
Közben a lazacot megsütöm, a vékonyabbat oldalanként 4, a vastagabbat 5 percig.
Tálaláskor teszek a tányérra salátaleveleket, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, s locsolok rá balzsamecetet és salátaolajat. Melléteszem a lazacot, négy szál spárgát, egy paradicsomot, batátát és zöldborsót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.