Elkészítés: A halszeleteket kiengedem, sózom, borsozom, bőségesen facsarok rá citromlevet, s félreteszem.
A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom. A bébirépát és a zöldborsót ételízesítős vízben megpárolom.
Egy serpenyőben megolvasztom a vajat, rászórom a lisztet, világosra pirítom, felöntöm tejjel, simára keverem, hozzáadom a tejszínt, beleszórom a reszelt parmezánt, a kapribogyót, az apróra vágott hagymaszárat és petrezselymet, az őrölt fehérborsot és a szerecsendiót, felforralom, majd lassú tűzön, gyakori keverés mellett készre főzöm.
Közben egy másik serpenyőben olajon megsütöm a halszeleteket.
Tálaláskor a tányérra helyezem a halat, mellé a krumplit és a zöldségeket, a halat meglocsolom a parmezános besamellel, petrezselyemmel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.