Elkészítés: A húst fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel és paprikakrémmel, tepsibe tesszük, olajat és vizet adunk hozzá (kb. 1-1 dl), majd a fokhagymákat és az egyik vöröshagymát vastagabb karikákra vágjuk, és a hús tetejére szórjuk. A zöldséget és a répát csíkokra vágjuk, és azt is a hús mellé rakjuk. Alufóliával jól lezárjuk, és közepes lángon, sütőben, kb. 30-40 puhítjuk. Ha megpuhult, levesszük a fóliát, és hozzáadjuk az apróra vágott burgonyát, zsírjára sütjük a hússal, párszor meglocsolva az alatta lévő fűszeres olajjal, hogy a húson lévő hagyma és a hús teteje megpiruljon (kb. 15 perc).
A körethez az előző este beáztatott babot sós vízben megfőzzük,majd leöntjük róla a vizet. Hozzáadunk apróra vágott hagymát, a tv- és a zöldpaprikát, az apróra vágott petrezselymet és a chiliszószt. Lassú lángon kb. 10 percig pároljuk. Ha kész, a húst kivesszük a serpenyőből, és a krumplihoz keverjük a babot.
Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.