Az almákat megtisztítjuk, majd darabokra vágva egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Megszórjuk 6 ek cukorral és a fent leírt fűszerekkel ízlés szerint, majd sütőben sütjük addig, amíg az alma megpuhul és karamellizálódik rajta a cukor.
Kis edényben 2 kanál cukrot karamellizálunk, beleszórjuk a diót, és hagyjuk hűlni. A tejből, cukorból és a pudingporból pudingot főzünk, majd ebbe keverjük az apróra vágott vagy turmixolt sült almát. A kakaós kekszet összemorzsoljuk, majd az elkészített összetevőket három átlátszó pohárba rétegezzük: a poharak aljába kevés kekszmorzsát szórunk, erre, egyenletesen elosztva a sült almával kevert pudingot, majd befedjük a maradék kekszmorzsával. Tejszínhabbal és darabokra tört grillázzsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.