A paprikákat 250 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ezt követően egy tálba tesszük őket, letakarjuk és várjuk, hogy kihűljenek.
A vöröshagymát, a fokhagymát és a bazsalikomot apróra vágjuk. A felhevített olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát és a fokhagymát.
A kihűlt paprikákat kicsumázzuk, héjukat leszedjük. A paprikákat és a bazsalikomot hozzáadjuk a hagymához, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet felöntjük a csirke alaplével.
Fedő alatt felforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt és egy kézi mixerrel pürésítjük. Tálaláskor díszíthetjük egy kis megmaradt bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.