A vajat megolvasztjuk, összekeverjük a keksszel és egy csatos tortaforma aljába egyenletesen elosztva belenyomkodjuk.
A zselatint a tejszínnel felfőzzük. Folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a mascarponét, a Lowely Sweet-et, a lereszelt citromhéjat, a túrót és legvégül a kifacsart citromlevet. A kapott masszát beleöntjük a formába és hűtőbe tesszük.
A zselé összeállításához folyamatos keverés mellett összefőzzük a gyümölcsöket, a vizet, a zselatint és a Norbi Update Lovely Sweet-et. Botmixerrel pürésítjük. Mikor szobahőmérsékletű, ráöntjük a tortára és 6 órára hűtőbe tesszük.
Megjegyzés
Tipp: Zselatin helyett, ugyanilyen arányban használhatunk növényi zselatint vagy pektint is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.