A popcornt egy aprítógéppel apróra zúzzuk és összekeverjük a zabpellyel.
A mogyoróvajat összekeverjük a mézzel vagy az agavé sziruppal, és mikrohullámú sütőben 30-40 másodperc alatt felmelegítjük. Hozzákeverjük a kukoricát és a zabpelyhet, kicsit lehűtjük a masszát, majd nedves kézzel golflabda nagyságú golyókat formázunk belőle. A golyókat sütőpapírra tesszük, és hűtőbe tesszük 30 percre.
A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, és elkeverjük benne a kókuszolajat. A popcornos golyókat egy kanál segítségével belemártjuk a csokiba, majd visszahelyezzük a sütőpapírra. Megszórjuk az apróra vágott mogyoróval és vajkaramellás popcornnal, majd visszatesszük a hűtőbe, amíg a csoki megdermed.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.