Elkészítés: Forró sós vízben 1 evőkanál ecettel héjastul megfőzzük az apró burgonyákat (naz ecettől em esik szét
a burgonya). Félig kihűlt állapotban tisztítjuk.
A lisztből és a tojásokból csipetketésztát készítünk, sós vízben kifőzzük.
A tejfölt az olajjal, 1 csapott kávéskanál sóval összekeverjük.
A zsemlemorzsát megpirítjuk, a végén
pirospaprikával ízesítjük. Nagyobb edénybe tesszük a burgonyával és a
csipetkével együtt, összerázzuk, majd hőálló tálba szórjuk a felét, meglocsoljuk a tejföl felével, befedjük a maradék csipetkés burgonyával, tejföllel ismét meglocsoljuk.
Előmelegített 180 C fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.