Elkészítés: A gombákat megtisztítom, a szivacsos, vaskos szárrészeket eltávolítom, hosszanti irányban nagyjából 1 cm széles szalagokra tépkedem.
A hagymát és a szárított paradicsomot finomra aprítom. Egy kisebb lábosban 1 teáskanál olívaolajon üvegesre dinsztelem a hagymát, hozzáadom a szárított paradicsomot, majd felöntöm a 1/2 l passzírozott paradicsommal – fűszerezem. Forralást követően hozzáadom a vörösborecetet, ha szükséges, igazítok a fűszerezésen. Botmixerrel sima szósszá dolgozom, hűlni hagyom.
Közben egy serpenyőben melegíteni kezdem az olívaolajat, rádobom a gombaszalagokat, enyhén sózom, 4-5 perc alatt megpirítom, meglocsolom a szarvasgombaolajjal. Ha kissé kihűlt, beleforgatom a paradicsommártásba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.