Olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott kaliforniai paprikát, paradicsomot és a megtisztított, felszeletelt gombát. Ezeket megsózzuk és tovább sütjük.
A csirkemellett felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk és forró olajban elősütjük. Mikor a zöldséges ragu már készre sült, azaz minden hozzávaló megpuhult és szaftot engedett, akkor 1 evőkanál lisztet és 1 mokkáskanál pirospaprikát kb. 1,5 dl vízben simára keverünk és hozzáöntünk, majd összefőzzük, hogy szép sima és sűrű szaftot kapjunk. Ebbe belehelyezzük az elősütött csirkemellet és kb 5-8 percig lassú tűzön készre főzzük.
A rizst megmossuk és egy edénybe tesszük. Hozzáadjuk a kukoricát és sóval, illetve ételízesítővel ízesítjük. Annyi vizet öntünk rá, hogy bőven elfedje a hozzávalókat, majd puhára, „pergősre” főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.