Elkészítés: A tésztát kifőzöm, félreteszem. A lilahagymát közepes vastagságúra felszeletelem, majd karikára szedem. Forró vízben pár perc alatt puhára főzöm. A szalámit apró darabokra vágom. A tejfölbe belekeverek egy tojást, fűszerezem ízlés szerint (én fokhagymát is teszek bele). Kizsírozok egy jénait, majd megszórom zsemlemorzsával, és elkezdem rétegezni a hozzávalókat. Tészta-szalámi-hagyma-tészta... így tovább, amíg elfogynak a hozzávalók. Meglocsolom a tejföllel, majd gazdagon megszórom sajttal. Ezután betolom az előmelegített sütőbe, és addig sütöm, amíg a sajt ráolvad és pirulni kezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.