Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük. A tojást keményre főzzük.
Elkészítés: A burgonyát kissé kihűtjük, meghámozzuk, falatnyi darabokra vágjuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. A tojást meghámozzuk, gerezdekre vágjuk. A burgonyára szórjuk. A bacont és a szalámit vékony csíkokra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a bacont, majd hozzáadjuk a szalámit, és még pár percig együtt pirítjuk. A zsiradékkal együtt a burgonyára locsoljuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk, és a burgonyára szórjuk. Kissé összeforgatjuk, lefedjük, és másnapig a hűtőben tároljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.