Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük. A tojást keményre főzzük.
Elkészítés: A burgonyát kissé kihűtjük, meghámozzuk, falatnyi darabokra vágjuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. A tojást meghámozzuk, gerezdekre vágjuk. A burgonyára szórjuk. A bacont és a szalámit vékony csíkokra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a bacont, majd hozzáadjuk a szalámit, és még pár percig együtt pirítjuk. A zsiradékkal együtt a burgonyára locsoljuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk, és a burgonyára szórjuk. Kissé összeforgatjuk, lefedjük, és másnapig a hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.