Előkészítés: A cikórialeveleket csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk. A szalonnát felkockázzuk. A paprikát megmossuk, csíkokra szeljük.
Elkészítés: Salátástálban összekeverjük a cikóriát, a hagymát és a paprikát. A szalonnadarabokat teflonserpenyőben erős tűzön ropogósra pirítjuk, hozzáöntjük az ecetet, és lassú tűzön hagyjuk puhulni. A szalonnát a salátához adjuk, beleöntjük az olajat, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd alaposan átkeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.