Elkészítés: A füstölt szalonnaszeleteket bőréig centinként bevágom, a kolbászt felkarikázom, a hagymát vékonyan félfőre vágom, a tojásokat a tejjel, sóval, borssal habosra felverem.
Egy serpenyőben lassú tűzön kiolvasztom a szalonnát, amikor már zsírt ereszt, rádobom a kolbászkarikákat, addig sütöm, míg mindkettő ropogós lesz. Ekkor mehet rá a hagyma, amikor aranybarna színt kap, következik a felvert tojás. Fakanállal kevergetve készre sütöm.
Ínyencek reszelt sajttal is megszórhatják, ártani nem fog neki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.